Curse

Pentru anul 2024 v-am pregătit două trasee de alergare ceva mai provocatoare, care sperăm să vă încânte și să vă ofere o experiență memorabilă. Aceste noi rute promit să vă transporte prin peisaje spectaculoase și să vă provoace cu terenuri variate și captivante, pregătindu-vă pentru o aventură sportivă de neuitat. Suntem încântați să vă oferim oportunitatea de a explora și de a vă testa limitele în cadrul acestui concurs contribuind în același timp la o cauză nobilă. 🙏🙏🙏.

Mai jos este harta aproximativă a  traseelor. Traseul “Sunt serios, nu glumesc” devine un traseu de 21 km cu peste 830m diferență pozitivă de nivel. 

Următorul traseu ca dificultate este Traseul “Hai că poți!”, un traseu de aproximativ 11 km cu aproximativ 370m diferență pozitivă de nivel.

Traseul “Fără stres…” devine un traseu de aproximativ 3.6 km cu o diferență de nivel pozitivă de sub 10m, iar cursa celor mici, traseul “Micilor eroi”, va avea aproximativ 1.5 km, fără diferență de nivel semnificativă.

Se poate descărca traseul aproximativ în format .gpx din linkurile de mai jos. Traseele pot suferi foarte mici modificări față de ce este prezentat.

Cursa "Micilor eroi"
(sub 14 ani)

Cursa "Fără stres..."

Cursa "Hai că poți!"

Cursa "Sunt serios, nu glumesc!"